bildspel

söndag 8 mars 2009

Vi klarade oss utan skador. skönt!
Hugo kände sig lite konstig på morgonen så vi tempade honom 37,7
Vi chansade ändå att åka!
Vi hade en trevlig familjedag igår men det började med att Hugo och Lucas skulle absolut inte åka skidor. Hugo var jättearg, skidorna åkte framoch tillbaka i takt med hans ilska ;)
När vi väl kom upp i backen med en knapplift så ramlade Hugo och blev ännu argare- Phu! hur gör man eller, hur ska man kunna lära ut skidåkning och samtidigt vara pedagogisk????????????????
MEN! efter andra åket gick det mycket bättre och nu hade han ett stort smile på läpparna tills Anders klantade sig lite så Hugo trillade och blev såååå arg och ledsen, han slängde sin hjälm och skidor och skulle gå nerför backen :)
Anders åkte ner med Lucas medan den LUGNA mamman skulle försöka vara pedagogisk och få med Hugo ner på skidor- efter mycket om och men så tog han på sig skidorna igen och vi satte oss på en bänk. Jag mutade honom faktiskt med en chokladbit, sen ville han åka igen- Jippi mutning funkar!!!!!
Kanske inte det smartaste att åka skidor om man är gravid och har ont i fogar/bäcken, men som tur var fick jag låna ett stödbälte av Frida och det hjälpte faktiskt. Lucas var mer kavat på skidorna, ville att jag skulle släppa honom så han kunde åka själv, resultatet hade varit- störtlopp in i skogen.




Vi grillade hamburgare och fikade i snön.
När vi väl skulle åka hem efter drygt 4 h ville barnen absolut INTE åka hem, ville åka mer- det är ju positivt med tanke på att Anders och Hugo åker till säffsen nästa lördag.
När vi kom hem tempade vi Hugo igen och då var det fortfarande 37,7 och han är hostig och förkyld. Vi åkte till mamma och pappa och åt flygande jacob- mycket gott. Vi var alla sååå trötta efter en dag i friska luften och jag hade ont i fogarna. Det är tur att vi var hos mamma så man kunde slappa i soffan- tack för god mat!
Någon efterrätt orkade vi inte men den skulle de komma med på 11 kaffe- sevice!

Nu på söndag morgonen har jag äntligen tagit tag i stryktvätten- skönt!
Både jag o anders känner oss möra i kroppen efter gårdagen. träningsvärk!
Hugo hade 37,8 i temp vid 10.30- hur ska jag lösa detta? jag och Sofie ska ha hand om ett studiebesök i morgon och kan absolut inte vara hemma. Aaaaaaa vill INTE ha mera vabb dagar i mars- de kommer redan att dra 2 veckor från vabbdagarna i feb.

Är det normalt för en kanin att dricka en flaska per dag?( har ej gjort så förr) har hållt på så i typ 1 1/2 vecka. Är frasse kanske sjuk??????




1 kommentar:

  1. Är det kommande generationens Ingemar Stenmark och Stig Strand vi ser på bilderna tro? Skönt att de tyckte att det var kul...trots div vurpor.

    Kram

    SvaraRadera